Om STI

STI är ett av den moderna Fitness branschens äldsta företag med start 1978. Då var den typiska kunden oftast ett par tre unga grabbar och tjejer som gick ihop och ville öppna ett för den tiden modernt gym med det nya tänkandet som då kom.

Maskinerna var klart USA inspirerade och sidomatade viktpaket blev snabbt en mode detalj som var viktigt att ha.  Tidigare hade alla maskiner i princip varit oergonomiska men ändå funktionella på sitt för tiden praktiska sätt, dvs. rörelse med någon form av viktbelastning.

Nu blev maskinerna designade och färgsatta för att attrahera den nya tidens tränande och vem minns inte 80 talets färgsättning med viss bävan, Det var inte ovanligt att vi fick färgsätta maskinerna i färgerna orange, gult, rött, grönt och så vidare, inte särskilt snyggt  idag men läckert då.

Ekonomi och företagsskötsel stod kanske inte högst på agendan utan träningen var det viktigaste, och kanske detta är just det som är på väg tillbaka i vår bransch, små nischade personliga gym med en ägare som helhjärtat ägnar sig åt sina kunder men som samtidigt tänker företagsekonomiskt så att debet och kredit går ihop i slutet av året så att finansiering och träning kan gå hand i hand.

Idag Hyr STI ut ca 50% av alla sina produkter då detta är en bra lösning för många av våra kunder. Oavsett om man är en statlig eller kommunal verksamhet, företag, förening eller gym så är detta en ekonomisk och smart lösning för er som driftenhet då man i endast finansierar en del av utrustningens faktiska värde vilket minskar månadskostnaderna med upp till 50-60%
Vi har utvecklats med våra kunder och STI är ett anpassat Fitness företag med ett brett och
konkurrenskraftigt sortiment i absolut bästa kvalitet.
Vi satsar oerhört mycket på att ha en bra efterhantering med förstklassig service och uppföljning mot Kunderna vilket skapar en större ägartrygghet för er som driver träningsanläggningarna.

STI är ett modernt och marknadsanpassat företag, så låt oss bli er nästa samarbetspartner när ni gör er nästa friskvårdssatsning och ni är välkomna till oss som kund oavsett vilken färg ni vill ha på maskinerna...

Väl mött önskar vi på

 STI Fitness